Skip to main content

4 sebab Kenapa Anda perlu pilih Penapis Air COWAY untuk kegunaan Anda Sekeluarga.

Coway Malaysia

Tahukah anda? 4 sebab Kenapa Anda perlu pilih Penapis Air COWAY untuk kegunaan Anda Sekeluarga. 

Sebenarnya banyak sebab lagi.. tetapi cukuplah sekadar 4 sebab ini menjadi ukuran.. maklumat lanjut sila hubungi kami :)

Beli Coway ? 4 Sebab Utama Anda Perlu Pilih COWAY Malaysia
1. Design Yang Unik dan Menarik
Contohnya Design Cik Petit..Memang kellas sangat sebab anda boleh tadah air untuk diminum tanpa perlu tunggu. Automatik air keluar dan berhenti bila penuh cawan anda :-). Memang best dan sangat Moden !

2. Mempunyai Pusat R&D di Seoul University Untuk Kajian Berterusan dan  Ujian Keupayaan Produk.
Setakat ini,   250 Orang Professional Researcher  fokus untuk program R&D COWAY. Ini bagi memastikan Produk yang dihasilkan adalah berkualiti tinggi dan memenuhi kehendak pengguna demi keperluan kehidupan dan kesihatan yang seimbang untuk semua pengguna.
3. Mempunyai Sijil Halal JAKIM & SIRIM
Walaupun Produk COWAY keluaran KOREA, namun Pihak syarikat Komited dan sensitif dengan keperluan pengguna Islam seluruh dunia khususnya bagi rakyat Malaysia. Pihak JAKIM telah mengiktiraf Sijil Halal untuk semua Produk. Pihak SIRIM juga mengiktiraf produk-produk keluaran COWAY.
4. Mempunyai Sehingga 4 Suhu Air
Untuk Model Villaem, ada 4 suhu air iaitu panas, suam, suhu bilik dan sejuk. Yang lain ada juga yang mempunyai 3 suhu iaitu panas, sejuk dan suhu bilik. Walaupun ada model yang tidak mempunyai suhu suam, anda boleh tambah air panas dan suhu bilik secara manual, cuma tekan butang sahaja..senang sangat :-)
untuk maklumat lanjut jangan segan2 untuk pm kami..
Sangat Mudah! Anda tidak perlu bazirkan masa, tenaga, dan petrol untuk memiliki penapis air Coway untuk keluarga anda. Sebarang pertanyaan berkenaan Produk Coway, sila hubungi saya/atau SMS/Whatsapp “COWAY” ke 0124506763 @ 0175750810.
images@ terus tekan butang ini -> Contact Us
@ terus mesej kami di [Facebook]

Comments

Popular posts from this blog

resepi bengkang - BINGKA TEPUNG GANDUM -

                                     Bahan bahan : 1) 6 biji telur 2) 1 tin susu cair 3) 2 tin air 4) 4 cawan tepung gandum 5) 2 cawan gula Cara : 1) Campur semua bahan, kisar dan tapis. 2) Sapu rata loyang dengan minyak. 3) Bakarkan dalam ketuhar pada suhu 180°c selama 50 minit/masak. 4) Sejukkan dan potong. Sedia untuk dihidangkan

BINGKA rice flour -

Materials : 1) 2 cups rice flour 2) 1 cup granulated sugar 3) 1 teaspoon salt 4) 6 cups coconut milk 5) 1 pandan leaf Method: 1) Blend all ingredients except pandan leaves until smooth. 2) Add pandan leaves and cook over low heat while stirred to rise vapor. Close the fire and stir until thick. 3) The flat brass brush with oil. 4) Lift the leaves and pour the mixture into the pan. 5) Put in oven and bake on the bottom at 180 'C for 1 ½ hours / cooking. 6) Cool and cut. Ready to serve.

Youtiao Recipe / Cakoi You Tiao?Yao Za Guai?

Ingredients : A) a self-rising flour 2) 11 grams instant yeast 3) 2 cups water (depending on the quality of flour) 4) ½ cup sugar (made of sugar water) 5) ½ cup cooking oil 6) ½ tsp bicarbonate of soda 7) 1 tbsp serbukbawang puti (if you like extra untukperisa) 8) Salt to taste 9) ½ - 1 kg cooking oil (for frying) 10) s rich and butter for the filling Method: 1) Mix all ingredients except cooking oil and a nucleus, forming hooks dough. Add water if necessary. Let the dough for 2030 minutes in the container wrapped in a damp cloth. 2) Heat oil in a wok. 3) Cut the dough lengthwise in the measurement of an "X 4" to expire. Merge 2 cut with bebentuk 2 "X 4" with pressure using a wooden steak (Chopstick), which has been oiled. 4) Fry the dough just until golden and remove. 5) the combination of earlier semi-Sided with a knife. Rub butter and enter a draw rich in the hemisphere. Ready to serve.